DA SE ZAPITAMO GDE SMO I ŠTA SMO: Košarkaš Partizana u neverici posle poraza od Splita

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 11:04

DA SE ZAPITAMO GDE SMO I ŠTA SMO: Košarkaš Partizana u neverici posle poraza od Splita

Neočekivan rezultat u “Areni”.

Bek Partizana Danilo Anđušić je bio vrlo samokritičan posle iznenađujućeg poraza Partizana od Splita u 19. kolu ABA lige.

“Žuti” su prvi put u regionalnom takmičenju pobedili crno-bele i to u beogradskoj “Areni” - 74:67.

-Šta drugo da kažem nego sramota. Ne zato što potcenjujem tim Splita, momci su odigrali dobar meč, pogodili su mnogo šuteva što je rezultiralo našim porazom. Naša igra nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila na nivou na kojem želimo da budemo. Da se svi zapitamo gde smo i šta smo, da što pre izađemo iz ove krize. Slede nam jako bitne utakmice i borba za prvi trofej. Treba svi da se zapitamo, pa da nastavimo dalje, da se dignemo – objasnio je Anđušić.

Partizan u četvrtak očekuje novi meč na domaćem terenu, ovoga puta u najveću dvoranu na Balkanu stiže minhenski Bajern u Evroligi.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.