DA LI VAM SE SVIĐA? Ovo je novi dres Partizana! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI VAM SE SVIĐA? Ovo je novi dres Partizana! (FOTO)

Nova sezona, novi dres. Kompanija Adidas je pred početak nove sezone sašila novu opremu za srpskog šampiona, ekipu Partizana.

Ima i nekoliko novih detalja u odnosu na prethodni. Na dresu je dodata još jedna crna pruga sa strane, a osnovne tri su spojene sa okovratnikom, za razliku od minule sezone- piše MocartSport.
Foto: Partizan.net Još se čeka da Adidas, koji je Partizanov sponzor od 2010, pošalje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i modele za gostovanja. Kao i ranije, a najverovatnije će opet biti crni i sivi.
Foto: Partizan.net Ukoliko rezervnu varijantu ne vidimo ranije, onda ćemo na zvaničnoj  promociji novih dresova Partizana 12. jul u Tržnom centru Ušće.
Kako Vam se sviđa novi dres? stari je izgledao ovako:
FOTO:STARSPORT FOTO: STARSPORT
The post DA LI VAM SE SVIĐA? Ovo je novi dres Partizana! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.