DA LI MOŽETE DA POVERUJETE? Evo koliko je penala svirano za Zvezdu i Partizan ove sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 10:21

DA LI MOŽETE DA POVERUJETE? Evo koliko je penala svirano za Zvezdu i Partizan ove sezone

Sledi Večiti derbi.

Penali za Zvezdu i Partizan postali su sve učestaliji u Superligi Srbiji. Podatak za nepoverovati je da su do sada u toku šampionata dosuđena čak 23 za dva najbolja srpska tima, što je prosek od tačnog jednog po meču.

Aktuelni srpski šampion je od starta takmičarske godine u domaćem prvenstvu 12 puta imao kazneni udarac, dok je ekipa iz Humske šutirala jednom manje sa 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metara.

Ovo je bilo izraženo u i 23. kola. Zvezda je slavila u derbiju protiv TSC-a u Bačkoj Topoli sa 3:1, a dva od tri pogotka postigli su upravo sa bele tačke.

Partizan je na svom stadionu identičnim rezultatom savladao pančevački Železničar, uz jedan dosuđen jedanaesterac. Tim trijumfom zadržali su bod prednosti u odnosu na najvećeg rivala pred 172. "večiti derbi", koji je na programu u subotu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.