DA LI JE NA POMOLU ŠOKANTAN TRANSFER? Partizan poslao punudu Trabzonu za Luisa Ibanjeza!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE NA POMOLU ŠOKANTAN TRANSFER? Partizan poslao punudu Trabzonu za Luisa Ibanjeza!

''Trabzon vraća Luisa Ibanjeza za Srbiju'', jedan je od naslova turskih medija koji naglašavaju da će omaleni Argentinac sasvim sigurno napustiti klub u koji je letos stigao za 1.4 miliona evra.

Međutim, ono što je šokantno jeste da Turci tvrde kako je Partizan poslao ponudu za Ibanjeza od 350.000 evra, dok Trabzon zahteva pola miliona.

Dalje se u priču uključuje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Crvena zvezda koja traži svog bivšeg igrača na pozajmicu. Ipak, i neki klubovi iz Južne Amerike su zainteresovani za njega.

Foto: Marko Todorović

Njegov eventualan povratak samo bi još više ubrzao odlazak Mihaila Ristića za kog crveno-beli na stolu imaju 2.2 miliona evra.

Sudeći po izjavi koju je dao u novembru, omaleni Argentinac teško da će prihvatiti da igra u Humskoj.

- Ako me klub i navijači budu zvali, naravno da ću se vratiti. Zvezda je veliki klub bez obzira na finansijske poteškoće - rekao je Ibanjez.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SPREMA SE TRANSFER BOMBA: Partizan dovodi bivšeg ljubimca Delija?!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2016

...Luis Ibanjez je na izlaznim vratima Trabzona samo šest meseci nakon dolaska u ovaj turski klub u transferu vrednom 1400000 evra Kako pišu tamošnji mediji, za bivšeg igrača Crvene zvezde zaintersovana su oba najveća srpska kluba..Partizan je navodno poslao ponudu od 350000 evra, s tim što u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.