DA LI JE KASNO ZA PARTIZAN? Crno-beli podigli formu, čekaju kiks rivala - evo rasporeda TSC-a i Čukaričkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 17:44

DA LI JE KASNO ZA PARTIZAN? Crno-beli podigli formu, čekaju kiks rivala - evo rasporeda TSC-a i Čukaričkog

Ne zavisi sve od njih.

Fudbaleri Partizana savladali su TSC sa 3:1 na gostovanju u Bačkoj Topoli u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije i time pokazali da se ne predaju u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trijumf praćen dobrom igrom dao je nadu Grobarima da se tim budi, ali da li je za to malo kasno?

Bila je to utakmica "biti ili ne biti" za trenera Igora Duljaja i i crno-bele, jer da nisu slavili, sasvim je sigurno da bi mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oproste od nade za najelitnije takmičenje na Starom kontinentu.

Partizan je uprkos slavlju i dalje u teškoj poziciji. I dalje ima velika četiri boda zaostatka u odnosu na TSC i Čukarički, te će tim iz Humske morati da slavi u sva četiri preostala susreta i da se pritom nadaju kiksu rivala.

Kod kuće Partizan igra protiv Novog Pazara, kragujevačkog Radničkog i Voždovca, dok gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

TSC gostuje u Kragujevcu Radničkom 1923 i Novom Pazaru, a kod kuće igra sa Voždovcem i Vojvodinom.

Čukarički u teoriji ima najlakši raspored, dočekuje Vojvodinu, Novi Pazar i Radnički, a ide na noge Voždovcu.

Vojvodina ima svoje ambicije, a to je da se probije u vrh tabele i domogne treće ili četvrte pozicije. Lale imaju 61 bod, koliko i Partizan, ali znatno teži raspored do kraja plej-ofa. Na stadionu "Karađorđe" dočekaće samo Partizan, dok će gostovati Čukaričkom, Crvenoj zvezdi i u poslednjem kolu TSC.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.