Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 04:32

Čudne Evroligine brojke

Navijači Partizana nestrpljivo su čekali večerašnji duel sa Realom u “Štark areni“, kako zbog dešavanja iz prošle sezone kada su se ove dve ekipe sastale u četvrtfinalu plej-ofa, tako i zbog činjenice da je Real aktuelni prvak Evrope i da sada izgleda dominantnije nego u prošloj sezoni.
Iznenađenje je izostalo, Real je slavio sa 88:76, a na tribinama “nije imala igla gde da padne“.
Stekao se utisak da bi to mogla da bude i rekordna poseta, pa smo čekali da Evroliga objavi zvaničan podatak o broju gledalaca večeras u “Štark areni“.
Kako se može videti na njenom zvaničnom...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sad je i 9. mesto na vidiku

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024

Ekipa Partizana sinoć je u fantastičnoj atmosferi u “Štark areni“ savladala špansku Baskoniju sa 87:83 i zadržala šanse da se plasira u plej-in.. Iako deluje da bi deseto mesto moglo da bude maksimalni domet Partizana u preostala četiri kola, pobeda nad Baskonijom je vratila nadu da ni deveta...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.