Čudesno čarobna crno-bela noć: Partizan dva od dva u Ligi Evrope!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesno čarobna crno-bela noć: Partizan "dva od dva" u Ligi Evrope!

Istorija je precrtana. Pali su Nemci. Posle osam odigranih mečeva! Nakon dva odigrana kola u Ligi Evrope, Partizan je jedini tim sa maksimalnim učinkom u grupi L, pošto je Atletik Bilbao pretrpeo poraz u Holandiji od AZ Alkmara (2:1).

Augzburg - Partizan 1:3 (0:1)!

Uskoro opširnije...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

63. minut - GOOOOOL!!! Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Živković uz dosta sreće stiže dpo drugog pogotka. Igrači Augzburga su tražili prekršaj, pošto se jedan igač našao na travi. Jevtović je pokušao da dođe do lopte koja se odbila do Živkovića. Mladi fudbaler crno-belih šutira je sa desnog boka, a lopta se posle odbitka našla u mreži domaćina.

58. minut - GOOOOOL!!! Brojne prilike koje je propustio Bobadilja konačno su došle na naplatu. Odlična akcija Augzburga u kojoj je Altintop pronašao usamljenog ofanzivca nemačkog predstavnika. Praznu mrežu nije mogao da promaši (i da je hteo)...

53. minut - GOOOOOL!!! Autogol Jeon-Hoa. Partizan je izveo korner, a posle nespretne intervencije korejskog defanzivca lopta je na efektan način završila u mreži.

32. minut - GOOOOOL!!! Andrija Živković! Mladi ofanzivac Partizana maestralno je šta prevario čuvara i levicom iz ćoška kaznenog prostora pogodio u suprotan ugao.

22. minut - Partizan je akciju rivala prekinuo prekršajem na liniji šesnaesterca. Udarac je uputio Bobadilja. Preko gola.

Sastavi timova: 

Augzburg: Hic, Verher, Jeon-Ho, Kalsen-Braker, Folner, Ja-Čeol, Bejer, Altintop, Dong-von, Matavž, Bobadilja.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Subić, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Stevanović, Oumaru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.