Čučković: Partizan može do fajnal-siksa Lige šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čučković: Partizan može do fajnal-siksa Lige šampiona

Pre dve i po godine, u leto 2011, kada je počela smena generacija na Banjici, Kotoranin Uroš Čučković je bez velike pompe, iz matičnog Primorca, stigao u Partizan.
(FOTO: I. Milutinović)
Prilagođavanje, maleri sa bolestima su sada prošlost, Uroš je letos ugovor sa Partizanom produžio na još tri godine, došlo je vreme da pokaže sve šta ume.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizanu su mi letos ponuđeni dobri uslovi. Ujedno, odgovara mi rad na Banjici, potrebni su mi kvalitetni treninzi kakve ovde imam. Ekipa je sastavljena od dobrih ljudi, vrhunskih profesionalaca, koji svaki trening do kraja određuju maksimalno ozbiljno. Uz kvalitetan sistem rada trenera Vladimira Vujasinovića mladi momci mogu da stasaju u odlične igrače.
U važnim mečevima koje su gubili, protiv Breše, Radničkog, Zvezde, crno–beli su imali periode dobre igre, ali samo protiv rumunskog prvaka Oradee su izdržali do kraja.
Ako nastavimo da igramo kao protiv Oradee i ako nas zdravlje posluži smatram da možemo da dođemo do fajnal siksa Lige šampiona. Na dobrom smo putu. Ima tu još dosta prostora za doterivanje igre, pre svega treba da smanjimo padove u koncentraciji, koji uvek prate mladu ekipu. Zalaganje i borbenost nam ne nedostaje. Svakome možemo da budemo ravnopravan rival, posebno na našem terenu. Svi treba da se pribojavaju gostovanja na Banjici.
Sledeći veliki ispit crno-bele očekuje u sredu u Istanbulu, u četvrtom kolu Lige šampiona protiv Galatasaraja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.