Crno-beli u velikom problemu - Mačvan i Milutinov neizvesni za drugu utakmicu!?

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli u velikom problemu - Mačvan i Milutinov neizvesni za drugu utakmicu!?

"Pitam se samo, šta mi treba da uradimo Bobanu Marjanoviću, koji je povređen igrao prvu utakmicu", rekao je Vujošević

O svemu je Duško Vujošević pričao na konferenciji za štampu pred drugu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije, samo ne o samoj drugoj utakmici. Situacija je tako naložila. Bez pomena o šansama Partizana na svom terenu, ali je trofejni stručnjak rafale "sipao" na račun svih - od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sudija, preko igrača Crvene zvezde i njihovog ponašanja na terenu, do favorizovanja večitog rivala u svim aspektima i tome kako je nastala sadašnja Crvena zvezda?!

Vujošević je potkačio sve, ali je pričao i o problemu koji bi mogao da namuči Partizan u drugom meču - povredama Milana Mačvana i Nikole Milutinova. On je izjavio da još nije siguran da li će najbolji igrači igrati.

"To je otvoreno pitanje. Ništa nije sigurno. Ali, ako je Boban Marjanović mogao da igra sa povređenim skočnim zglobom i stisne zube, zašto to ne bi mogli da učine i moji momci", pita se Vujošević i nastavlja:

"Znate, u sportu nema slučajnih povreda. Nije slučajno da nam se svaka utakmica sa Crvenom zvezdom završi povredama igrača. Obično onih glavnih, za koje zamene nema. Igrači Zvezde igraju tako prljavo da to izaziva povrede. Ali, to nije njihova krivica, već sudija koje moraju da naprave jedan sistem i zaustave takvu igru".

On je podsetio i na situaciju posle koje je Milutinov doživeo povredu skočnog zgloba.

"Setimo se samo situacije sa Milutinovim - Lazić mu namerno ulazi nogom pod njega i ne dozvojava da doskoči. Kako to prokomentarisati? O tome šta je sve napravljeno Milutinovu može da se napravi dokumentarac - počev od Zvezdinog 'Djukovca' (igrača Univerziteta Djuk prim. aut.) Nelsona i one tuče koju je izazvao prošle godine. Tada je on onim džudo zahvatom prebacio Milutinova preko leđa, posle čega Nikola umalo nije izgubio glavu. Da ne pričam o polufinalu Jadranske lige, a sada i ovo, gde mu protivnički igrač postavlja nogu i dozvoljava mu da doskoči normalno na parket. A na sve to on (Branko Lazić prim. aut.) nije se udostojio da priđe Milutinovu da ga pita kako mu je, da mu se izvini", rekao je Vujošević i dodao:

"Pitam se samo, šta mi treba da uradimo Bobanu Marjanoviću, koji je povređen igrao prvu utakmicu".

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sporni trenutak o kojem je pričao Duško Vujošević: Lazić nije povredio Milutinova (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 08:38

Sudeći po video snimku, jasno je da Zvezdin bek nije imao nikakvog uticaja na povredu Partizanovog centra....Rafalnu paljbu „sipao“ je trener Partizana Duško Vujošević na konferenciji za medije pred drugu utakmicu finalne serije sa Crvenom zvezdom i izazvao veliki broj oprečnih reakcija. Mnogih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.