Crno-beli u glas: Morali smo da pobedimo!

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli u glas: Morali smo da pobedimo!

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede AZ Alkmar i sa Mančester junajtedom se izdvoje u vrhu tabele L grupe Lige Evrope!
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u 161. večitom derbiju je 2.70. Ista je i za trijumf Crvene zvezde. Meč se igra u nedelju u 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << časova u Humsku.
U sjajnoj atmosferi, pred više od 20.000 mladih navijača, crno-beli su sa igračem više uspeli da naprave preokret, ali onda ih je momenat dekoncentracije u odbrani koštao još jednog primljenog pogotka.
Posle toga za više od 25 minuta nisu uspeli da još jednom pronađu put do mreže i na kraju su iz praktično dobijene utakmice izvukli samo jedan bod.
Posle meča, svi koji su pričali sa medijima su se složiji, Partizan je morao da pobedi na ovom meču.
Lično mislim da smo morali više od ovoga. Šta da se radi, tek je prvo kolo. Nismo smeli da primimo drugi gol. Jednostavno morali smo sada da pobedimo, naročito što smo imali i igrača više. Imao sam i ja tu šansu, mislio sam da će ući u gol, ali nije – rekao je Lazar Marković koji je ušao u drugom poluvremenu.
Slično je razmišljao i Slobodan Urošević.
Definitivno smo mogli više, trebalo je sve ovo drugačije da se završi. Dva gola iz dve kontre. Nesmotreno, naročito taj drugi gol. Moraćemo bolje sledeći put. Nisu nas iznenadili, odigrali su kako smo očekivali, jednostavno nismo iskoristili brojne šanse. Oni su bolje ušli u meč, ali smo mi kasnije preuzeli kontrolu i morali smo da pobedimo – rekao je Urošević.

The post Crno-beli u glas: Morali smo da pobedimo! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.