Crno-beli u Atini

Izvor: Danas, 16.Avg.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli u Atini

Beograd - Košarkaši Partizana nalaze se možda u najlošijoj situaciji u poslednje dve decenije, ove sezone neće nastupati na međunarodnoj sceni, ali to ne bledi sliku o veličini kluba koji je odigrao mnogo velikih duela u Evroligi. Tim povodom grčki Panatinaikos će ugostiti crno-bele u Atini u revijalnoj utakmici kojom će se 23. septembra odati priznanje svim legendama "zelenih", a za koje su igrali brojni vrhunski >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << košarkaši sa naših prostora, od kojih su neki došli upravo iz Partizana.

Domaćin četi Duška Vujoševića biće Aleksandar Đorđević, legenda Partizana i aktuelni selektor Srbije, ali u funkciji trenera Panatinaikosa. Za Atinjane će igrati i dojučerašnji starter "parnog valjka" Saša Pavlović, dok će među zvanicama kojima se ukazuje čast biti i Dejan Bodiroga, koji doduše nikada nije nastupao na beogradski klub.

Podsetimo, nakon revijalnog meča kojim će biti ukazana čast i samom Partizanu, crno-beli se sele u francuski Monpelje na turnir "Apart siti kup" koji 25. i 26. septembra organizuje NBA zvezda "trikolora" Toni Parker. Izabranici Duška Vujoševića su i prošle godine igrali na turniru u Monpeljeu kada su poraženi u finalu od Asvela.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.