Crno-beli se žale, Čović se pita da li znaju šta hoće!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli se žale, Čović se pita da li znaju šta hoće!

Večeras na RTS-u nije bilo previše vremena da se razvije polemika između predstavnika Zvezde i Partizana, emisija je završena tek kad su Šilobad i Čović ''ukrstili stavove''.

A ''materijala'' za polemiku je, svakako, bilo dosta.

Ono oko čega se u ovom trenutku spore crno i crveno-beli jeste sistem takmičenja u Superligi koja treba da počne tek za nešto više od mesec dana.

Predstavnik Partizana u emisiji ''Oko'' bio je poslovni direktor kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mlađan Šilobad, koji je izrazio nezadovoljstvo i velikom pauzom koja je napravljena, kao i favorizovanjem Zvezde u plej-ofu, jer će crveno-beli imati prednost domaćeg terena na osnovu plasmana u ABA ligi.

''Nijedna ozbiljna liga se ne igra tokom mesec dana, ekipe su podeljene u dve grupe po četiri tima, a osim toga, Zvezda je određena da ima prednost u plej-ofu, na osnovu plasmana u ABA ligi. To ne postoji nigde'', konstatovao je Šilobad.

Prema očekivanju, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović imao je spreman odgovor.

''Vi u Partizanu morate da se dogovorite šta je vaša politika. Kad Zvezda glasa protiv grupa, vi glasate za grupe, kad se usvoje grupe, onda se žalite i na ovo'.

Crvena zvezda je predlagala da odmah posle završpetka regionalne lige da nastavimo domaću ligu, a da finale ABA lige igramo na kraju. Partizan nije bio za to.

Ni ja ne volim što je liga ovakva kakva je, a imamo i problem što Konstantin izgleda nema novca da izgura narednih mesec dana. Mi smo sve to sagledali u svom predlogu, ali šta da se radi...'',
izjavio je Čović.

Zanimljiv stav na ovu temu imao je i Miško Ražnatović, prvi čovek Mega Leksa, kome ne smeta ni sistem takmičenja, ni duga pauza koja je sada aktuelna.



''To je neka neminovnost. Kao što Zvezda ima problem da mora da odigra preko 80 utakmica u sezoni, ovo je neki naš problem, a svako mora da rešava svoje probleme'',
poentirao je Miško.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLINČ PRED KAMERAMA: Šilobad: Zbog vas je neregularno! Čović: Vi ne znate šta hoćete! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2016

Slobodan Šarenac jedva sprečio svađu većih razmera. . U emisiji “Oko” koja je donela odogvore na mnoga pitanja vezana za Evroligu, Evrokup i reprezentaciju, posebno interesantan događaj zbio se na samom kraju, kada su u sukob ušli Nebojša Čović i Mlađan Šilobad. . Predstavnik Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.