Crno-beli pred CSKA: Meč sezone

Izvor: B92, 19.Dec.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli pred CSKA: Meč sezone

Kapiten Partizana NIS Dragan Milosavljević očekuje drugačiji meč protiv CSKA od prvog duela u Moskvi, gde je bilo 42 razlike za Ruse.

Crno-beli u četvrtak od 20:45 dočekuju CSKA u poslednjem meču prve faze Evrolige, a pobedom nad "armejcima" bi definitivno obezbedili Top 16 fazu.

"Ovo je presudna utakmica za Top 16. Dosta smo izgubili u Moskvi, sada bi trebalo da pokažemo karakter. Utakmica će izgledati drugačije nego prva. Očekuje nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobra amotesfera, nadam se punom Pioniru i iznenađenju", rekao je Milosavljević.

Čak i u slučaju poraza Partizan bi do Top 16 mogao porazom Nantera od Fenerbahčea u Paziru.

"Ne zanima nas taj meč. Evroliga je nabolje takmičenje, značillo bi nam još utakmica u Evropi. Bio bi to veliki uspeh. CSKA je jedna od najjačih ekipa na kontinentu, bilo bi lepo da odigramo dobru utakmicu kao protiv Fenerbahčea u Istanbulu", zaključio je Milosavljević.

Jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone Bogdan Bogdanović takođe ističe da je duel sa CSKA meč sezone.

"Utakmica je sigurno meč sezone. Daćemo sve od sebe da pobedimo i prođemo u Top 16, da ispunimo jedan od ciljeva ove sezone. Nadamo se da uz navijače i podršku možemo do iznenađenja jer je CSKA favorit", rekao je Bogdanović koji je istakao da je potpuno spreman za utakmicu.

Težak poraz u Moskvi posebno je ostao urezan u pamćenje Tarenzu Kinziju.

"Biće teška utakmica, igramo protiv veoma dobrog tima koji je sve jači i jači. U prvom meču nisu imali milosti. Svaki igrač nam je ostavio gorak ukus u ustima, nije tu bilo ružne priče, ali spremni smo za igru. Sve je u našim rukama. Treba da izađemo na teren i uradimo naš posao", rekao je Kinzi.

Meč desetog kola Grupe A Evrolige između Partizana NIS i CSKA igra se u četvrtak u Pioniru od 20:45 časova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milosavljević: Nadamo se iznenađenju protiv CSKA (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2013

Utakmica poslednjeg kola grupe A Evrolige između košarkaša Partizana NIS i moskovskog CSKA rešiće mnoge nedoumice kada je u pitanju konačan plasman.

Nastavak na Sportal.rs...

Armija stiže naoružana do zuba, ali crno-bela vojska će biti spremna! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2013

Da li je susret sa CSKA meč generacije? Vrlo je moguće.. A da li je najvažnija utakmica crno-belih u ovom delu sezone? Definitivno jeste!  Cela evroligaška borba za TOP 16 fazu u grupi A svela se na dve bitke - Partizana sa Armejcima i Nantera sa Fenerom. Od rezultata ova dva okršaja zavisiće...

Nastavak na MozzartSport.com...

EL: Partizan NIS - CSKA 62:73 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2013

Vrata top 16 faze Evrolige košarkaši Partizana širom su otvorili velikom pobedom protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Da bi prošli kroz njih nedostaje im još samo jedan, mali korak koji mogu napraviti čak iako izgube meč protiv CSKA u poslednjem kolu grupe A.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.