Crno-bele ređaju pobede u regionalnoj ligi, palo i Celje

Izvor: Blic, 10.Okt.2012, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-bele ređaju pobede u regionalnoj ligi, palo i Celje

Košarkašice Partizana Galenike ostvarile su i četvrtu pobedu u regionalnoj, MŽRKL ligi, a na kraju petodnevne turneje savladale su u gostima Atlitu iz Celja sa 97:52.

"U duelu u Celju popravile smo stvari kojima sam bila nezadovolja u prethodne dve utakmice. Ovaj meč je imao energiju koju ja kao trener želim. Kontrolisale smo tok svih 40 minuta. Košarkašicama Partizana zabranjeno je da na bilo kom duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odigraju ispod nivoa. Ovoga puta održale su visok tempo i konačan rezultat pokazuje našu odlučnost", rekla je trener crno-belih Marina Maljković, dodavši:

"Nama je evropsko takmičenje važno, ali ne želimo da pravimo veliki pritisak. Kad smo kompletirali tim, odigrale smo dobro u Novom Zagrebu, pa imale par lošijih izdanja, da bi ono što smo prikazale u Celju trebalo da predstavlja naš model", ističe Maljkovićeva.

Zbog lakše povrede tetive u duelu protiv Galatasaraja, meč u Celju propustila je iskusna Biljana Stanković. Ipak, ono što raduje stručni štab je što je svih 11 igračica prikazalo zavidan nivo forme i zalaganja.

"Svih 11 igračica je iskoristilo minute na pravi način, onako kako tražim od njih. Sve su odradile maksimalno svoj posao i uklopile se u sistem. Ova turneja nam je upravo zbog toga bila od izuzetnog značaja, jer smo došli do saznanja šta je prava stvar za nas", zaključuje Marina Maljković.

Naredno iskušenje igračice Partizana Galenike imaće u nedelju od 18 časova u Hali sportova u duelu četvrtog kola MŽRKL-a protiv Vojvodine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MŽRKL: Partizan siguran u Celju

Izvor: B92, 10.Okt.2012

Košarkašice Partizana Galenike ostvarile su i četvrtu pobedu u regionalnoj MŽRKL ligi, pošto su u Celju slavile nad Atlitom sa 97:52...'Crno-bele' su tako uspešno završile petodnevnu turneje, u kojoj su boravile u Novom Gradu, Kranjskoj Gori i Celju, a zabeležile pobedu protiv Slobode i poraz...

Nastavak na B92...

MŽRKL: Crno-bele ubedljive u Celju

Izvor: Sportal.rs, 10.Okt.2012

Košarkašice Partizana Galenike ostvarile su i četvrtu pobedu u regionalnoj  MŽRKL ligi, jer su savladale Atlit iz Celja retultatom 97:52.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.