Izvor: Danas, 18.Feb.2024, 16:58

Crno-bela košarkaška sekcija i njen poreski dug: Vučić otkrio da je dobročiniteljska akcija „Jedan Partizan imamo“ zloupotrebljena

Jedna od istina, ali zaista istina, za koje predednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ih sipa brzinom munje jeste to da država novčano širokom rukom pomaže i fudbalske i košarkaške sekcije Crvene zvezde i Partizana, dva naša najveća i najomiljenija kluba, i da bi i jedni i drugi bili na ivici propasti da nije tako.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koza i rog: Partizan skupio 1.700.000 evra za poreski dug, Vučić životom garantuje da te pare nisu u državnoj kasi

Izvor: Danas, 18.Feb.2024

U finansijskom izveštaju o prihodnoj strani Košarkaškog kluba Partizan od kada mu je 2017. za predsednika postavljen Ostoja Mijailović vidi se i da neki ponosno kažu svima da vole crno-bele i njihovo slavno ime i da ta ljubav, najveća na svetu, ne može da prestane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.