Crko maršal

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crko maršal

(press) Partizan je osvojio Kup i najverovatnije duplu krunu, a Tole Karadžić prvi put u životu doživeo je da ga na „Marakani" dočekaju aplauzom, ali najveći pobednik proteklog finala je - Nenad Čanak. Jer, ko sada može da kaže da Čanak nije u pravu da Beograd služi samo da bi se opljačkao Novi Sad.


Posle tragikomičnog suđenja na „Marakani", Čankova čuvena rečenica: „Čiji su naši novci" daleko više dobija na ozbiljnosti uz „ko je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << naše golove". Jer, poznato je da ako će nešto da se pocepa na ovim prostorima, prvo će da se pocepa u fudbalu.Ostatak vesti pročitajte na linku

partizankupvojvodinakomentarmarakanaveljko miladinovic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.