Izvor: TvojPortal.com, 25.Jun.2012, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek od reči: Tumbaković odbio Kineze i tri miliona evra!

Izvor:mozzartsport.com  Direktor crno-belih se ne vraća u Šangdong
Ljubiša TumbakovićLjubiša Tumbaković, od nedavno direktor Partizana, šest godina je proveo u Kini vodeće Šangdong. Imao je sjajne rezultate i Kinezi su poželeli da vrate trofejnog trenera, ali popularni Tumba je odbio njihovu unosnu ponudu od tri miliona evra.


"Između mene i Šangdonga postoji sjajna veza jer smo za šest godina >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << uzeli pet titula. Pozive iz Kine sam počeo da dobijam još pre 10 dana i drago mi je što su me setili čelnici tog kluba jer smo imali sjajnu saradnju i po trenerskom pitanju i po organizaciji", hvali Kineze direktor tima iz Humske, ali ističe da nije ni pomišljao da prihvati izvanrednu ponudu.
"Bilo bi nekorektno i neprofesionalno, čak i protiv moje etike da prihvatim ponudu iz Kine. Dao sam reč čelnicima Partizana da zajedno realizujemo ideju i vođen tim ciljem i motivima nameravam da ostanem. Nema tih para zbog kojih pogazio reč", zaključio je Ljubiša Tumbaković koji je mesec dana na novoj funkciji.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.