Članovi Partizanove ekspedicije pretučeni u Kijevu

Izvor: RTS, 07.Dec.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi Partizanove ekspedicije pretučeni u Kijevu

Samo nekoliko sati uoči utakmice između fudbalera Dinama i Partizana u Kijevu, ispred hotela su pretučeni članovi ekspedicije crno-belih.
Kako se navodi, u pitanju su snimatelj i montažer klupske televizije N. P. i F. B., a oni na sebi nisu imali obeležja kluba, saopšteno je iz Partizana.
Iz Partizana najavljuju da će uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa više informacija izaći u javnost.
Kako RTS nezvanično saznaje, napad su izvršili navijači Dinama poznati po ekstremno desničarskom opredeljenju, koji su u nekoliko navrata pravili velike probleme klubu iz Kijeva.
Pre nekoliko godina napali su tamnopute navijače Čelsija na meču Lige šampiona, na utakmici protiv Evertona, u okviru Lige Evrope, na rasnoj osnovi vređali su goste sa Ostrva, dok se neretko fotografišu u odorama karakterističnim za pripadnike Kju-Kluks-Klana, uz korišćenje nacističkih simbola.
Utakmica između Dinama i Partizana igra se od 19 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Članovi Partizanove ekspedicije pretučeni u Kijevu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017

Samo nekoliko sata uoči utakmice između fudbalera Dinama i Partizana u Kijevu su ispred hotela pretučeni članovi ekspedicije crno-belih, snimatelj i montažer klupske televizije N. P. i F. B, saopšteno je iz Partizana...Kako se navodi, oni na sebi nisu imali obeležja kluba. Iz Partizana najavljuju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.