Ćirić kanidat za direktora PAOK-a!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćirić kanidat za direktora PAOK-a!

Funkciju sportskog direktora u PAOK-u nedavno je napustio Zizis Vrizas, a kao njegov potencijalni naslednik pomonjao se i Zvonimir Vukić, pre svega zbog prijateljskog odnosa sa gazdom kluba Ivanom Savidisom, ali je sada u prvi plan iskočio donedavni funkcioner beogradskih crno-belih

Bivši sportski diretkor Partizana Dragan Ćirić jedan je od kandidata za novog sportskog direktora PAOK-a, javljaju grčki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mediji.

Ćirić je na ovoj poziciji u Partizanu bio tek dva meseca, ali je zbog kompletnog stanja u srpskom fudbalu odlučio na napusti Humsku, pa bi Solun mogao da bude njegova naredna destinacija. Mada, ni stanje u grčkom fudbalu nije baš snajno, prvenstvo je do nedavno bilo suspendovano, a do daljnjeg će se igrati mečevi bez prisustva publike.

Funkciju sportskog direktora u PAOK-u nedavno je napustio Zizis Vrizas, a kao njegov potencijalni naslednik pomonjao se i Zvonimir Vukić, pre svega zbog prijateljskog odnosa sa gazdom kluba Ivanom Savidisom. Ipak, Ćirić je sada iskočio u prvi plan.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćirić opet sportski direktor i opet u crno-belom?

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2015

Dragan Ćirić je nedavno napustio Partizan, a odlazak sa mesta sportskog direktora između ostalog objasnio rečima "nije ovo za mene". Međutim, ukoliko se spekulacije medija u Grčkoj ispostave kao tačne nekadašnji fudbaler bi mogao opet da bude u jednom crno-belom "jatu" pošto je za njegove usluge...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.