Izvor: RTS, 29.Nov.2020, 18:05

Četiri gola Partizana za pobedu nad TSC-om

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su na svom terenu poraženi od Partizana rezultatom 4:0, u derbiju 16. kola Superlige Srbije odigranom u Senti.
Derbi meč 16. kola Linglong Superlige igraju u Senti TSC i Partizan - obe ekipe su u seriji dobrih rezultata, pa se očekuje zanimljiv duel.
Ekipa iz Bačke Topole bila je najprijatnije iznenađenje prošle sezone, kada je uspela da se plasira u Evrokupove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan drži drugo mesto na tabeli i ne odustaje od potere za prvoplasiranom Crvenom zvezdom.
Utakmica u Senti igra se od 17.00 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnik igra sa Spartakom u Subotici i nada se pozitivnom rezultatu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2020

Niz od dva trijumfa fudbaleri Radnika iz Surdulice pokušaće da nastave u 16. kolu Superlige kada ih očekuje gostovanje Spartaku. Ta utakmica je u ponedeljak, 30. novembra u Subotici, a trener Radnika Slavoljub Đorđević kaže da je njegova ekipa u dobroj formi i puna samopouzdanja, pa očekuje pozitivan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.