Radnik igra sa Spartakom u Subotici i nada se pozitivnom rezultatu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2020, 19:24

Radnik igra sa Spartakom u Subotici i nada se pozitivnom rezultatu

Niz od dva trijumfa fudbaleri Radnika iz Surdulice pokušaće da nastave u 16. kolu Superlige kada ih očekuje gostovanje Spartaku. Ta utakmica je u ponedeljak, 30. novembra u Subotici, a trener Radnika Slavoljub Đorđević kaže da je njegova ekipa u dobroj formi i puna samopouzdanja, pa očekuje pozitivan rezultat.

Nakon pobeda nad Radničkim u Nišu i Mačvom u Surdulici, fudbaleri Radnika igraju sa šestoplasiranom ekipom Superlige. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Surduličani imaju 20 bodova, nakon šest pobeda, dva remija i sedam poraza, a Subotičani su skupili 6 bodova više. Trener surduličke ekipe Slavoljub Đorđević očekuje da se njegov tim sa severa zemlje vrati sa dobrim rezultatom.

Sigurno je da idemo jednoj ekipi koja je dugi niz godina u gornjem delu tabele. Spartak je mlada ekipa koja igra agresivni fudbal, imaju jako dobre pojedince i odlično igraju kući. Što se nas tiče, smatram da smo u dobroj formi, puni smo samopouzdanja, pravimo dobre rezultate i očekujem da odemo u Suboticu i pokažemo ponovo karakter i da napravimo pozitivan rezultat - kaže Đorđević.

On će moći da računa na skoro sve igrače.

Par dana pre svakog meča već imam u glavi sastav prve postave, međutim, moraju se imati u vidu faze umora igrača, odrađivanje kartona i sitne povrede što utiče na sastav. Brković je opet dobio manju nezgodu tetive, pa ćemo videti da li će se oporaviti za meč, a ostale smo malo zarotirali u Kupu i neke odmorili, tako da ćemo videti - dodaje Đorđević.

Utakmica počinje u ponedeljak, 30. novembra u 16 sati.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Surduličani igraju u Subotici

Izvor: JUGpress.com, 30.Nov.2020, 09:31

SURDULICA..Radnik u okviru 16.kola prvenstva gostuje njemu najsevernijoj superligaškoj tački, ekipi Spartaka u Subotici...Uvek interesantni susreti ova dva tima, uglavnom neizvesni i sa dosta očekivanja... Radnik u dobroj formi nakon serije dobrih rezultata u prvenstvu i kup takmičenju u ovaj meč...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.