CRNOGORCI TRAŽE SELEKTORA: Na radaru dva bivša trenera Partizana i Grof Božović

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 19:04

CRNOGORCI TRAŽE SELEKTORA: Na radaru dva bivša trenera Partizana i Grof Božović

Ceh za neuspeh u kvalifikacijama platio Miodrag Radulović.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ni ovoga puta nije uspela da ostvari istorijski plasman na Evropsko prvenstvo. A kako to obično biva ceh je platio selektor Miodrag Radulović.

"Sokolovi" su takmičenje u grupi završili iza Mađarske i Srbije, te su ostali bez plasmana na EURO koji se naredne godine održava u Nemačkoj. Jedna od fudbalskih tema u Crnoj Gori svakako je novi selektor, a tamošnja javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već je počela sa licitiranjem imena.

 Podgoričke "Vijesti" su izdvojile nekoliko kandidata, a među njima su bivši treneri Partizana i Crvene zvezde.

Prvi pik je navodno Slaviša Jokanović koji važi i za favorita Dejana Savićevića, tamošnjeg predsednika Fudbalskog saveza. Druga opcija je Gordan Petrić. Nekadašnji trener Partizana nema preveliko iskustvo, ali su prošlogodišnje partije Parnog valjka u Evropi bile dopadljive, posebno mečevi sa Kelnom.

Pored pomenutog dvojca, pominju se još i Miodrag "Grof" Božović koji je još uvek bez angažmana, Željko Petrović i Mirko Vučinić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.