CRNO-BELI SU SE NADALI BOLJIM VESTIMA: Partizan se oglasio saopštenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 15:33

CRNO-BELI SU SE NADALI BOLJIM VESTIMA: Partizan se oglasio saopštenjem

Prvi meč protiv Sparte na programu 17. februara.

Fudbaleri Partizana igraće 17. februara prvu utakmicu nokaut faze Lige konferencija protiv Sparte u Pragu od 21 čas, a crno-beli na tom meču neće imati podršu svojih navijača, saopšteno je iz kluba.

Kako se navodi, u skladu sa zvaničnim informacijama iz Sparte, na stadionu biće dozvoljeno prisustvo 1.000 gledalaca, a ulazak gostujućim navijačima neće biti dozvoljen, kao ni kupovina ulaznica za utakmicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
 - Prema prispelim informacijama koje posedujemo, ovo je konačna odluka i shodno odluci UEFA da uslovi odigravanja utakmice podležu zakonima zemlje u kojoj se odigravaju, FK Partizan ni na koji način ne može da utiče na ovu odluku i pored visednevnih napora koji su učinjeni da se ova situacija prevaziđe - navodi se u saopštenju Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.