Butorović: Hoćemo novu utakmicu!

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butorović: Hoćemo novu utakmicu!

Predsednik FK Vojvodina, Ratko Butorović, kaže da bi najpoštenije bilo odigrati novu finalnu utakmicu Kupa Srbije s Partizanom.

Prvi čovek "lala" ogorčen je na čelnike FSS i odgovorno tvrdi da politika ne sme da se upliće u sport i da joj tamo nije mesto.

Kako razmišlja predsednik Vojvodine skoro nedelju dana posle prekinute finalne utakmice Kupa?

- Najpoštenije bi bilo da se utakmica ponovi. Neka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Partizan bira mesto i vreme odigravanja. Da to bude „meč pomirenja“, a ako mi pobedimo, da pehar ostane njima. Ne pričam ovo iz bojazni da će nas kazniti FSS, već zato što je to jedino ispravn.

Rabrenović: Hoćete li vi meni da date 5.000 maraka?

Komisija neumoljiva: Nije 2:1 nego 3:0 za Partizan!

Vojvodina: Đurić taksista, Džomba vračara

Šta mislite o registraciji finalne utakmice Kupa Srbije sa 3:0 u korist Partizana?

- Niko nas nije obavestio o toj odluci. Ne mogu da verujem da je utakmica registrovana tim rezultatom, da je uvaženo mišljenje sudija za koje je FSS nekoliko dana pre toga rekao da su direktno oštetili Vojvodinu.

Mnogo je kontradiktornosti u vezi s tom odlukom?

- Naravno! Pitam se na koji način je sudija Veselinović prekinuo utakmicu. On posle prekida nije pozvao delegata, našeg trenera i kapitena na razgovor, već je samoinicijativno sačekao da istekne 90. minut i svirao kraj. Opet pitam, kako je posle prekinute utakmice mogao da se dodeli pehar? Valjda je trebalo ispitati okolnosti pod kojima utakmica nije završena.

Koji su vaši dalji koraci?

- Poslali smo žalbu u kojoj piše sve ono što smo i ranije pisali. Tražimo samo da nam objasne sve to za šta tvrde da su u pravu. Mi želimo samo da se istina iznese na videlo - da se ispitaju sudije, ko je vršio pritisak na njih, jesu li bili novčano stimulisani... Jer, Veselinović nije slučajno donosio onakve odluke.

Foto: Beta

(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.