Đurić: Kakav Rabrenović…

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Maj.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Kakav Rabrenović…

Iz Partizana nema replike na repliku. Pitanje Radisava Rabrenovića zašto Draganu Đuriću smeta to što je Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine primio fudbalere novosadskog prvoligaša posle poraza u finalu Kupa i ničim izazvana konstatacija da je lično sudio Partizanu u vreme kad je današnji prvi čovek šampiona Srbije navodno bio taksista, nije izazvalo pažnju crno-belih.
- Ma, kakav Rabrenović... Ne interesuje me šta on priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – izustio je Đurić.
Držeći se narodne – nije važno šta se priča, nego ko priča, predsednik Partizana je izgovorio još dve rečenice na staru temu:
- Ne želim da se bavim njima, da im dajem na značaju i da trošim vreme uzaludno. Preostalo nam je još tri kola do završetka prvenstva i mislim u ovom trenutku samo na to.
Dragan Đurić je, podsećamo, pre dva dana nevoljno pristao da priča o minulom finalu Kupa Srbije ali je istakao da se protiv njegovog kluba dugo vodi hajka koju organizuju gubitnici. Odgovarajući na jedno od pitanja o procenama faulova i ofsajda nekadašnjeg sudije, a danas sekretara Vojvodine Radisava Rabrenovića, Đurić je prokomentarisao da „svi znaju kakav je bio i kako je završio sudijsku karijeru”.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Butorović upozorava nadležne u FSS: Nije samo Jovanović pevao

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Maj.2011

Postoji li mogućnost da posle javnog izvinjenja prvotimca Partizana Marka Jovanovića, koji se kaje što je, ponesen euforijom u finalu kupa, pevao navijačku pesmu čiji refren „pola Mađar, pola ustaša“ raspiruje mržnja na nacionalnoj osnovi, u Vojvodini „spuste loptu na zemlju“ i odustanu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Butorović: Hoćemo novu utakmicu!

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 10:05

Predsednik FK Vojvodina, Ratko Butorović, kaže da bi najpoštenije bilo odigrati novu finalnu utakmicu Kupa Srbije s Partizanom. ..Prvi čovek "lala" ogorčen je na čelnike FSS i odgovorno tvrdi da politika ne sme da se upliće u sport i da joj tamo nije mesto...Kako razmišlja predsednik Vojvodine...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.