Burno ispred Zemunela, protest protiv uprave Partizana!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno ispred ''Zemunela'', protest protiv uprave Partizana!

Danas se održava redovno zasedanje Skupštine Partizana, a između ostalog, ovaj događaj obeležila su i dešavanja ispred ''Zemunela''.

Nekoliko dana pre početka nove superligaške sezone, klub iz Humske održava redovnu sednicu Skupštine, sa koje tokom popodneva očekujemo detaljniji izveštaj, a ono što je za sada privuklo pažnju prisutbih, jeste okupljanje grupe navijača koji su protestovali protiv aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupskog rukovodstva.

Kako prenosi ''Telegraf'', ispred SC ''Teleoptik'', popularnog ''Zemunela'', okupila se grupa od stotinak nezadovoljnih navijača, koji su tokom svog protesta istakli transparente "Marš iz Partizana", "Partizan nikada gori", "Protiv urušavanja Partizana"...

Međutim, transparenti i skandiranja protiv uprave nisu bili jedini vid njihovog protesta.

Najzanimljivije su ostavili za kraj, kada su jajima zasuli parkirane automobile članova uprave kluba.

Posle toga, prenosi pomenuti izvor, navijači su se mirno razišli. Svemu ovome prisustvovali su i pripadnici policije, koji nisu dozvolili veće incidente tokom protesta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.