Grobari jajima po upravi: Marš iz Partizana!

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari jajima po upravi: "Marš iz Partizana"!

Frakcija navijača Partizana poznata kao "Grobari jug" za vreme Skupštine kluba iskazala nezadovoljstvo radom čelnika crno-belih.

Grupa navijača Partizana okupila se ispred "Zemunela", gde je za vreme redovne Skupštine kluba želela da iskaže nezadovoljstvo radom uprave crno-belih.

Grupa navijača Partizana pod nazivom "Grobari jug" okupila se u ponedeljak posle podne ispred Sportskog centra "Teleoptik", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako bi u vreme redovne Skupštine kluba iskazala protest i nezadovoljstvo radom čelnika "parnog valjka".

S obzirom na to da se još prethodnih dana moglo čuti da će se Grobari okupiti ispred trening centra, popularni "Zemunelo" obezbeđivao je veliki broj policajaca.

Navijači su raširili transparente na kojem je pisalo: "Protiv urušavanja Partizana", "Marš iz Partizana" i "Partizan nikad gori". Pored toga, Grobari su skandirali protiv uprave, a u jednom trenutku su jajima zasuli automobile na prakingu sportskog ventra.

Navijači su se brzo razišli, a većih incidenata nije bilo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MARŠ IZ PARTIZANA": Besni Grobari jajima bombardovali automobile čelnika crno-belih! Navijači teraju upravu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Jul.2019

Više od 100 navijača Partizana okupilo se ispred kapije "Zemunela" tokom održavanja klupske Skupštine da izrazi nezadovoljstvo radom uprave.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.