Bura u Humskoj, sudija razbesneo i fudbalere, i navijače, i Miloševića, a onda dosudio penal! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bura u Humskoj, sudija razbesneo i fudbalere, i navijače, i Miloševića, a onda dosudio penal! (video)

Sudija Đorđić u centru pažnje na stadionu Partizana!

Fudbaleri Partizana vode protiv Vojvodine sa 2:0 golovima Bibrasa Natha.

Samo tri minuta pre prvog gola iz jedanaesterca, crno-beli su bili besni na sudiju Miloša Đorđića, kada nije dosudio prekršaj nad Umarom Sadikom pred kaznenim prostorom gostiju.

Sadik je bio u kontranapadu, imao otvoren put ka golu, ali ga je ispred šesnaesterca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaustavio Đurišić, koji je već imao žuti karton.

Po proceni sudije Đorđića, to je bio start na loptu, što je razbesnelo sve u redovima Partizana, uključujući i malobrojne navijače danas u Humskoj.

Ipak, biće polemike i oko dosuđenog penala nad Ostojićem koji je Natho potom realizovao...

Do kraja poluvremena, Natho je postigao još jeda gol u 43. minutu, posle asistencije Sadika.

--

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan je opet razigran, neka se spremi Megvajer! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019

Posle Crvene zvezde i Radničkog, Partizan danas savladao još jednog rivala u borbi za vrh tabele i popravio raspoloženje u ekipi posle bolnog poraza na Banovom brdu...U derbiju 15. kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je danas pred malim brojem svojih navijačima u Humskoj savladao Vojvodinu sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.