Partizan je opet razigran, neka se spremi Megvajer! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan je opet razigran, neka se spremi Megvajer! (video)

Posle Crvene zvezde i Radničkog, Partizan danas savladao još jednog rivala u borbi za vrh tabele i popravio raspoloženje u ekipi posle bolnog poraza na Banovom brdu.

U derbiju 15. kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je danas pred malim brojem svojih navijačima u Humskoj savladao Vojvodinu sa ubedljivih 4:0.

Posle mirnih dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta igre, buru na stadionu podigao je detalj iz 26. minuta, kada je Sadik bio u kontri, imao otvoren put ka golu rivala, ali ga je ispred  kaznenog prostora klizećim startom zaustavio Đurišić, koji je već imao žuti karton.

Sudija Miloš Đorđić nije dosudio prekršaj, smatrao je da je fudbaler Vojvodine startovao na loptu, što je razbesnelo i fudbalere i navijače Partizana, kao i trenera Miloševića.

Ali, samo tri minuta kasnije, situacija se smirila kada je Đorđić pokazao na belu tačku posle prekršaja nad Ostojićem u kaznenom prostoru gostiju.

Precizan sa bele tačke bio je Bibras Natho, za vođstvo Partizana od 1:0.

Isti igrač je u 43. minutu duplirao prednost Partizana, posle asistencije Umara Sadika sa desne strane - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a posle samo tri minuta u nastavku, Saša Zdjelar je poslaopravi projektil sa preko 20 metara, pošto mu je prethodno Sadik odložio loptu, koja je završila u gornjem desnom uglu gola golmana Rockova.

Kako je meč odmicao, Sadik je bio sve raspoloženiji za igru, a u 69. minutu je to i potvrdio najpre lepim dribingom u duelu sa Đurićem, a onda i preciznim udarcem - 4:0.

Najbolju priliku da stigne bar do počasnog gola, Vojvodina je propustila preko Đuričina, koji je obišao Stojkovića, ali iskosa sa leve strane nije uspeo da pogodi nebranjenu mrežu. Takođe, i Drinčić je imao svoj dobar pokušaj iz daljine, kada je Stojković sačuvao mrežu.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – F. Stevanović, Natho (od 59. Suma), Asano – Sadik (od 73. Ivanović).

Vojvodina: Rockov – Veselinović, Đurić, Saničanin, Devatak – Drinčić, Đurišić (od 61. Topić) – Đuričin, Bojić, Eze (od 61. Gemović) – Matić (od 61. Nikolić)
.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.