Bura na sednici ABA lige, Partizan sprečio imenovanje predsednika!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 15:01

Bura na sednici ABA lige, Partizan sprečio imenovanje predsednika!

"Crno-beli" osporili predlog.

Danas je održana još jedna burna sednica Skupištine ABA lige koja je na kraju i prekinuta.

Partizan je ukazao na glavni problem pošto je na mesto predsednika ABA lige trebalo da bude predstavnik FMP-a Zoran Tošković.

"Crno-beli" osporavaju učešće tima iz Železnika zbog očiglednih veza sa Crvenoj zvezdom, a Telegraf prenosi da je Partizan sprečio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imenovanje Toškovića za novog predsednika takmičenja.

Sporna je i činjenica da je Tošković predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda i na to je Partizan ukazivao nekoliko puta, uz to da je on predstavljao Crvenu zvezdu zastupao u velikom broju sporova i kao advokat.

Mesto predsedavajućeg ABA lige bira se jednoglasno, uglavnom se radi o formalnosti, u ovom slučaju po abecednom redu pošto je funkcija više titularna, ali "crno-beli" nisu dali pristanak na ovaj predlog.

Dilema oko odlaganja početka sezone nije otklonjena, a nisu određeni ni komesari za suđenje.

Za sada nema informacija o tome kada bi važna odluka o početku ABA lige mogla biti doneta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta Skupština ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020

Skupština regionalne košarkaške ABA lige prekinuta je danas, nakon što Partizan nije dozvolio imenovanje predstavnika FMP-a Zorana Toškovića na mesto predsednika...Kako prenosi B92, crno-belih nisu želeli da pristanu da predsednik bude čovek koji je ujedno predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Skupština završena, Partizan ne odustaje, šta sledi?

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Crno-beli istrajni u svom stavu, iako za to nisu dobili podršku većine drugih klubova, koje izgleda ova tema i ne zanima previše...Onlajn sednica Skupštine ABA lige završena je danas posle dosta natezanja i - bez najvažnijih odluka...Preneli smo tokom dana, Partizan je bio protiv da predstavnik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.