Skupština završena, Partizan ne odustaje, šta sledi?

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 19:33

Skupština završena, Partizan ne odustaje, šta sledi?

Crno-beli istrajni u svom stavu, iako za to nisu dobili podršku većine drugih klubova, koje izgleda ova tema i ne zanima previše.

Onlajn sednica Skupštine ABA lige završena je danas posle dosta natezanja i - bez najvažnijih odluka.

Preneli smo tokom dana, Partizan je bio protiv da predstavnik FMP-a Zoran Tošković bude imenovan za novog predsedavajućeg ABA lige, s obzirom da je on predstavnik Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

Pošto odluka o izboru novog predsedavajućeg ABA lige treba da bude doneta jednoglasno, a da Partizan nije želeo da popusti iako nije dobio podršku ostalih, do izbora na ovoj sednici nije došlo.

Takođe, na narednoj Skupštini bi trebalo da se reši i pravni status lige, da se raspravlja o protokolu koji bi ABA liga poslala državama iz kojih dolaze klubovi, ali pre toga treba izabrati predsednika.

Mediji spekulišu da će narednih dana zasedati Upravni odbor Partizana, koji bi trebalo da iznese konačan stav crno-belih po ovom pitanju.

Naredna sednica Skupštine ABA lige očekuje se za nekoliko dana.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.