Brašanac i Partizan na pragu rastanka, sporna je samo dinamika isplate

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašanac i Partizan na pragu rastanka, sporna je samo dinamika isplate

Reprezentativni vezista crno-belih sve bliži selidbi u Portugaliju

Neimenovani klub iz Portugalije koji je Partizanu nudio 1.000.000 evra za Darka Brašanca dobio je lice. A uskoro bi mogao da dobije i - Darka Brašanca. Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta 24-godišnji fudbaler crno-belih sve je bliži selidbi u Primeiru.

Da budemo precizni u Vitoriju Gimaraeš, koja je ozbiljno zainteresovana za Partizanovog reprezentativnog vezistu. Zainteresivan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je i srpski viceprvak, jer mu je prihod od pojačanja neophodan kako bi obezbedio uslove za normalan tok sezone. Ponuda Vitorije procenjena je kao zadovoljavajuća. Ni sam Brašanac nema ništa protiv selidbe u grad sa severa Portugalije.

Dakle, načelno su sve tri strane digle ruku za, ali to ne znači da će posao i biti obavljen. Beogradskom klubu je od krucijalnog značaja i u kakvoj će dinamici obeštećenje biti isplaćivano. Poslednja prepreka uoči rukovanja.

Pod uslovom, naravno, da se ne pojavi neka bolja ponuda u smiraj prelaznog roka.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Završeno? Ode ljubimac "Grobara"!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 11:08

Partizan ostaje bez jedne od najvećih uzdanica, a kada vidite obeštećenje....Više nema dileme, Partizan prodaje Darka Brašanca. Još jedno dete kluba otići će iz Humske, to je prirodan sled događaja, njegova nova stanica je izvesno, Vitorija Gimaraeš...Portugalci imaju iste boje kao i Partizan,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.