Završeno? Ode ljubimac Grobara!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno? Ode ljubimac "Grobara"!

Partizan ostaje bez jedne od najvećih uzdanica, a kada vidite obeštećenje...

Više nema dileme, Partizan prodaje Darka Brašanca. Još jedno dete kluba otići će iz Humske, to je prirodan sled događaja, njegova nova stanica je izvesno, Vitorija Gimaraeš.

Portugalci imaju iste boje kao i Partizan, pa Srbimu neće biti teško da se navikne na novi dres, a što se njegovog matičnog kluba tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kasa će biti punija za milion evra.

Obeštećenje je malo, Partizanu je novac potreban, ali je Brašanac praktično prodat u bescenje.

Za njega su bili zqainteresovani i neki klubovi Serije A, ali na kraju odlazi u Gimaraeš koji se dobro pojačao i ima ambicije da se uključi u borbu za top 4 i baci rukavicu najvećem rivalu, Bragi koja u ovoj deceniji ima mnogo bolje rezutate.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iliev: Brašanac još nije potpisao, vode se pregovori

Izvor: Beta, 18.Avg.2016

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da fudbaler Darko Brašanac još nije otišao iz Partizana, ali da se vode pregovori, pošto su za njega zainteresovani brojni klubovi, a ne samo portugalski Gimaraeš.Pojediji mediji preneli su da je Brašanac na korak od prelaska u Gimaraeš, koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.