Brajma potvrdio da dolazi u Partizan

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajma potvrdio da dolazi u Partizan

Košarkaš iz Gane Amida Brajma, doskorašnji član filijale NBA ligaša San Antonija - Ostin Sparsa, pojačaće Partizan pred početak Superlige Košarkaš iz Gane Amida Brajma, doskorašnji član filijale NBA ligaša San Antonija - Ostin Sparsa, pojačaće Partizan pred početak Superlige.Brajma igra na poziciji centra, visok je 208 centmetara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << a u razvojnoj NBDL ligi trenirao ga je bivši kapiten i trener Partizana Petar Božić.U narednih nekoliko dana trebalo bi da ozvaniči saradnju sa Partizanom, potvrdio je košarkaš na društvenim mrežama.Pročitajte još: Partizan i Mega u Kragujevcu za Dečiji dom "Mladost""Mama je rodila šampiona. Sledeca stanica je Partizan Beograd", napisao je Brajma na Instagramu.Takmičenje u Superligi počinje 18. aprila, a Partizan će igrati u grupi B sa FMP-om, Dinamikom, Vršcem, Metalcem i Vojvodinom.Pročitajte još: VUČIĆ POSLE PORAZA ZVEZDE OD BUDUĆNOSTI: Gledao sam utakmicu sa velikim Partizanovcem, sekirali smo se i tugovali zajedno

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Partizan dovodi centra iz Gane koji je igrao Razvojnu ligu NBA

Izvor: Danas, 11.Apr.2018

Centar Ostin Spursa, filijale NBA ligaša San Antonija, Amida Brajma je odmah posle pobede njegovog tima u finalu Razvojne "G" lige, objavio na svom Instagram profilu da dolazi u Partizan. Članak Partizan dovodi centra iz Gane koji je igrao Razvojnu ligu NBA se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.