Borjanova supruga odgovorila navijačima Partizana na uvrede (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjanova supruga odgovorila navijačima Partizana na uvrede (FOTO)

Nisu navijači Partizana imali obzira što je Snežana Borjan nekada bila direktorka marketinga tog kluba. Njima je zasmetalo što je ona supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se Snežana našla na udaru navijača koji su je tokom 161. “večitog derbija” nazivali pogrdnim imenima. Milan Borjan je te uvrede stoički podneo.
Nije dugo trebalo da se oglasi i njegova supruga preko društvenih mreža.
Morate glasnije, ne čujem vas od talasa u bazenu – napisala je Borjan u svojoj Instagram priči.
Foto: INstagram.com/snezanafi



The post Borjanova supruga odgovorila navijačima Partizana na uvrede (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LJUT Terzić kritikovao igru Zvezde, a onda opleo po Partizanu i sudiji

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019

Dan posle 161. večitog derbija generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je vanrednu konferenciju za medije. Crveno-beli su u Humskoj izgubili od Partizana 2:0 i tako pretrpeli prvi poraz ove sezone u Superligi.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.