Borac - Partizan 1-3 (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac - Partizan 1-3 (KRAJ) (video)

Crno-beli slavili u Čačku sa 3-1.

U ekipi Partizana nema ''pocrvenelog'' Brašanca, kao i povređenih Oumarua, Andrije Živkovića, Vulićevića i Ninkovića.

Borac: Bajić, Tanasin, Jevtović (Krstić od 72.), Mićić, Vukmirović (Đerić od 59.), Živković, Jovančić, Miletić, Vujaklija (Milojević od 35.), Knežević, Jablan.

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Balažic, Fabrisio (Ćirković od 46.), Petrović, Jevtović, Babović, Ilić (Golubović od 77.), Lukić (Kosović od 83.), Trujić, Šaponjić.


Glavni sudija današnjeg meča je Danilo Grujić iz Niša.



PRVO POLUVREME



Tek što je utakmica počela, mreža Partizana se umalo zatresla! Čačani su izveli brzu akciju po desnoj strani, usledio je centaršut u peterac, gde je pomalo nespretno reagovao Bandalovski, ali na njegovu sreću, lopta završava u korneru.

Nova opasnost po gol Partizana u sedmom minutu. Jovančić je šutirao sa nekih 18 metara, gađao je donji desni ugao Živkovićevog gola, ali je bio zamalo neprecizan.

Ono što je takođe primeto na startu meča jeste loš kvalitet terena, ali i slaba osvetljenost, jer reflektori iz nekog razloga ne rade punim kapacitetom.

Ali, to očigledno ne smeta previše domaćim igračima, koji su u 10. minutu imali najbolju priliku za vođstvo. Filip Knežević je umakao nesigurnom Bandalovskom, izašao je sam ispred golmana Živkovića, koji je uspeo da ''pročita'' njegovu nameru i spreči vođstvo Čačana!

Tu situaciju možete pogledati OVDE.

U svakom slučaju, Borac je znatno bolje počeo ovaj meč, Partizan za sada potpuno bezopasan.

Prva kakva-takva opasnost pred golom domaćina viđena je u 14. minutu posle Babovićevog kornera sa leve strane, kada Balažic nije uspeo dobro da zahvati loptu glavom.

Usledio je mirniji period igre, Partizan i dalje ne uspeva da stvori ni priliku za gol, a kamoli nešto više.

Trener Borca Nenad Lalatović je u 35. minutu morao da obavi i prvu izmenu, povređeni Vujaklija nije mogao da nastavi meč, a umesto njega na terenu je Milojević.

Dva minuta kasnije, Bandalovski je ponovo izigran na desnoj strani, ali domaći nisu uspeli da akciju na pravi način dovedu do kraja, pošto je Kneževićev šut izblokiran.

I onda, 38. minut - vođstvo Partizana!

Prelep gol Nikole Trujića iz prve prilike za Partizan na ovom meču - 0:1
!

Ni ta akcija Partizana nije previše obećavala, lopta se nekako odbila do usamljenog Trujića na dvadesetak metara od gola, a fudbaler Partizana nije oklevao - poslao je prelepu parabolu u gornji desni ugao Bajićevog gola!

Gol možete da vidite OVDE.

Dva minuta kasnije, još jedna prilika za Partizan, ovog puta preko Petrovića iskosa sa leve strane, da bi u 45. minutu i domaći imali još jednu odličnu šansu. Bio je to korner za Borac sa leve strane terena, usledio je odličan šut u donji desni ugao, ali je Živković ponovo sjajno intervenisao.

DRUGO POLUVREME

U nastavku će u odbrani Partizana igrati Ćirković umesto Fabrisija.

Već na startu drugog poluvremena, Partizan je duplirao prednost! Balažic je strelac posle kornera sa leve strane i pošto je Trujić na prvoj stativi najpre okrznuo loptu - 0:2!

Na drugoj strani, u 52. minutu nova velika prilika za Filipa Kneževića. Probio je po levoj strani, prevario i Bandalovskog i Balažica, obojica su završili na zemlji, ali ponovo završni udarac nije bio precizan. Lopta odlazi preko gola, ostaje 0-2.

Par minuta kasnije još jedna lepa akcija domaćih i još jednom je Živković odličan pred golom Partizana. Prema prikazanoj igri, Čačani su zaslužili bolji rezultat, ali Partizan ih je kaznio za sve promašaje.

Imali su Čačani još jednu priliku nešto kasnije, i opet je Živković bio odličan, a na drugoj strani, u 70. minutu, Partizan stiže do trećeg gola - 0:3!

Saša Lukić je strelac, izbio je sam ispred golmana Bajića, koji je uspeo da zakači loptu, ali ne i da je zaustavi na putu ka mreži
.

I tek što su krenuli sa centra, domaći su izveli još jednu lepu akciju, Knežević je na kraju prošao pored Balažica i konačno savladao Živkovića - 1-3!

Ove golove pogledajte OVDE.

U 82. minutu, Sašu Lukića zamenio je novajlija Nebojša Kosović, koji danas debituje u dresu Partizana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.