Bondža Si novo pojačanje Partizana

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bondža Si novo pojačanje Partizana

Doskorašnji krilni košarkaš AEK-a iz Atine Bondža Si novi je igrač Partizana, potvrdio je beogradski klub.

27-godišnji Francuz poreklom iz Malija igra na pozicijama krila i krilnog centra, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Univerzitet Nju Meksiko Stejt, Po Ortez, Nansi, ASVEL i AEK iz Atine, gde je imao poslednji angažman.

Francuski košarkaš rođen u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Parizu potpisao je ugovor do kraja sezone. Pre profesionalne karijere, Bondža Si je studirao na Nju Meksiko Stejt univerzitetu gde je u svojoj poslednjoj sezoni bio starter u svakoj od 35 odigranih utakmica i dospeo u idealan tim zapadne konferencije.

Partizan je nedavno u ekipu doveo beka Arisa Kvamija Vona, kao i Đorđa Gagića, koji je prethodno raskinuo ugovor sa turskim Ješilgiresunom.

Crno-bele je ove nedelje napustio Patrik Miler, koji je otišao u turski Gazijantep.

. @BandjaSy je novi košarkaš #KKPartizan! https://t.co/EHrXWuQBzn#ABALigapic.twitter.com/8BMZ9Vhrh3

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo pojačanje: Posle Vona, Bondža Si u Partizanu

Izvor: B92, 17.Jan.2018

Doskorašnji krilni košarkaš AEK iz Atine Bondža Si novi je igrač Partizana, potvrdio je beogradski klub...Francuski košarkaš, rođen 1990. godine u Parizu, potpisao je sa crno-belima ugovor do kraja sezone...Si je sezonu 2017/18 započeo u atinskom AEK-u, a pre toga je nastupao za francuske timove,...

Nastavak na B92...

Bondža Si novi košarkaš Partizana

Izvor: Beta, 17.Jan.2018

Doskorašnji košarkaš atinskog AEK-a Bondža Si novi je igrač Partizana, saopštili su danas crno-beli.Francuski košarkaš, rodjen 1990. godine u Parizu, potpisao je sa crno-belima ugovor do kraja sezone. Si je sezonu 2017/18. počeo u AEK-u, a pre toga je nastupao za francuske timove ASVEL, Nansi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.