Bomba u Humskoj: Bjeković dovodi Antića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bomba" u Humskoj: Bjeković dovodi Antića?

Turbulentno proleće u Humskoj. Uskoro se bira novo rukovodstvo Partizana, a kao potencijalni predsednik pominje se legenda kluba Nenad Bjeković. Portal "Srbija Danas" piše da bi novi trener crno-belih mogao da bude nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić.

Bjeković i Antić su bili saigrači od 1969. do 1976. godine, a u poslednjoj sezoni su sa crno-belima osvojili titulu prvaka SFR Jugoslavije. Antić, koji je bio na klupi tri najveća španska kluba: Reala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Barselone i Atletika, nikad nije bio trener Partizana iako se u prošlosti često pominjao kao rešenje.

Od prošle godine je slobodan trener, a poslednji klub bio mu je kineski Hebej, koji je vodio u Drugoj ligi.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.