Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVERICU: Tomić odlazi, bivši trener Reala na klupi Partizana?

Dolazak nove uprave na čelo kluba iz Humske verovatno će sa sobom povući i promene u stručnom kadru. Naime, kao jedna od glavnih ideja Nenada Bjekovića po dolasku ma čelo Partizana jeste dovođenje zvučnog imena na čelo stručnog štaba.
Kako navodi portal “Srbija Danas”, u pitanju je bivši selektor naše reprezentacije, nekadašnji trener Reala iz Madrida, Barselone i Atletiko Madrida, Radomir Antić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << />

Radomir Antić nikada nije predvodio Partizan, ali je za njega igrao osam godina (1968-1976), u isto vreme kada je za crno-bele branio upravo Bjeković.
BOŽOVIĆ NAGOVEŠTAVA SENZACIJU VEKA? Zvezdin trener merka Živkovića!
Ovo nije prvi put da Antić figurira kao potencijalni trener Partizana, a nije sporna ni njegova želja da dođe, jer bi, prema izvorima na koje se “Srbija Danas” poziva, Antić voleo da trenersku karijeru završi u Humskoj.
Antić je u prebogatoj karijeri najviše uspeha imao kao trener sva tri španska velikana – Reala, Barselone i Atletiko Madrida, sa kojim je 1996. godine osvojio duplu krunu.
Pored toga, Antić je jedini selektor koji je Srbiju odveo na neko veliko takmičenje (Svetsko prvenstvo 2010. godine).
Ipak, uzevši u obzir talenat Ivana Tomića, te činjenicu da Partizan igra neuporedivo bolje od kad je on seo na klupu crno-belih, postavlja se pitanje koliko bi dobrog doneo dolazak trenera koji je već godinama van ozbiljnog fudbala, na mesto jednog od najtalentovanijih stručnjaka u Srbiji?
TOMIĆEV ODGOVOR BOŽOVIĆU: Živković kod vas koliko Vijeira kod nas

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Bomba" u Humskoj: Bjeković dovodi Antića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2016

Turbulentno proleće u Humskoj. Uskoro se bira novo rukovodstvo Partizana, a kao potencijalni predsednik pominje se legenda kluba Nenad Bjeković. Portal "Srbija Danas" piše da bi novi trener crno-belih mogao da bude nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić...Bjeković i Antić su bili saigrači...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.