Bogdanović o povratku u Partizan: Videćemo, približava se

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 20:28

Bogdanović o povratku u Partizan: Videćemo, približava se

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je na tribinama tokom prvog meča plej-of serije između Partizana i Studentskog centra u "Pioniru".

To su iskoristili okupljeni novinari da postave nekoliko pitana asu Atlanta Hoksa.

Pre svega, kako se Bogdanović oseća kada se vrati u Beograd?

"Pa lepo, uvek je lepo. Videti stare ljude i ponovo videti neke face. Stvarno je uvek lepo doći ovde", rekao je srpski reprezentativac.

Bio je u putu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom "majstorice" između Partizana i Reala, te nije uspeo da isprati taj meč do kraja.

"Nisam stigao da gledam, bukvalno mi se prekinulo na 15 razlike. Šta je tu je, idemo dalje. Ima ABA liga da se igra i znamo da će Željko to pripremiti do kraja", dodaje Bogdanović.

Nije siguran da li je teže igrati za ili posmatrati sa tribina voljeni klub.

"Iskreno da kažem, bilo je davno ne mogu da se setim. Ali, bilo je teško. Teško je gledati, onako, posebna je energija", izjavio je Bogdanović.

Još jednom je istakao značaj regionalne lige kada je upitan da oceni sezonu Partizana.

"Nije još gotova. Polako, ima i ta ABA liga koja je izuzetno važna. Za sada sve ide kako treba, bilo je uspona i padova", uveren je bek Hoksa.

Za kraj, neminovno je da će uvek biti pokrenuto pitanje povratka Bogdanovića u Partizan.

"Videćemo, približava se polako. Ja guram tamo što dalje da igram, što duže. Borimo se, to je ta borba", zaključio je Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.