Bogdanović: Ne osećam pritisak! Naučio sam kako sa tim još u Partizanu!

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Ne osećam pritisak! Naučio sam kako sa tim još u Partizanu!

Bek reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović ističe da je cela ekipa tu zbog jednog cilja!
NBA zvezda dodala je da ne treba već sada govoriti o medalji na Svetskom prvenstvu u Kini, kao i da su Amerikanci i dalje prvi favoriti za zlatnu medalju.
Sve počinje od atmosfere, zabave i prijateljstva, posle je i posao onda mnogo lakše uraditi. Ostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << peh što su nam se povredila dvojica važnih igrača, nedostajaće nam Gagi i Teo, ali povrede su nažalost sastavni deo sporta. Bila je i pre dve godine prava šansa da uzmemo zlato. Daleko je priča o medalji, moramo prvo da se spremimo i da mislimo korak po korak – počinje Bogdanović.
Na pitanje koliko je reprezentacija SAD slabija posle brojnih otkaza, Bogdan odgovara:
Na papiru su i dalje oni najjači, i dalje su favoriti. Jeste da su znatno slabiji kada ne igraju sve superzvezde, ali i sa ovim timom su velika pretnja – i ovako neiugrani su dobili Špance koji su dugo na okupu. Ekipa SAD je nova, i ta pobeda je pokazatelj koliko su u stvari dobri. Ne treba pumpati lažnu sliku kako su svi otkazali… Treba pre svega doći do njih.
Dosta se očekuje od Bogdanovića na ovom šampionatu, a prema njegovim rečima pritisak ne  oseća.
– Pritisak je uvek tu, ali to ne utiče loše na mene. Naučio sam da se nosim sa pritiskom još kada sam igrao u Partizan. Od tada je sve lakše!

The post Bogdanović: Ne osećam pritisak! Naučio sam kako sa tim još u Partizanu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.