Blistavi Novica predvodio crno-bele protiv Budućnosti

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blistavi Novica predvodio crno-bele protiv Budućnosti

Košarkaši beogradskog Partizana savladali su ekipu podgoričke Budućnosti rezultatom 94:83 (15:24, 21:26, 31:15, 27:18) u okviru 21. kola regionalne ABA lige i doveli u pitanje prednost domaćeg terena crnogorske ekipe u predstojećem doigravanju za šampiona regionalne lige.

Partizan je do pobede pred oko 4,000 navijača u hali "Aleksandar Nikolić" došao posle velikog preokreta pošto su na poluvremenu zaostajali za rivalom čak 15 poena, a najveća razlika bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 18 poena.

Nakon pobede Partizana, Crvenoj zvezdi je otvoren put ka prvoj poziciji pred plej-of i prednosti domaćeg terena. Crveno-beli moraju da pobede u samo jednoj od dve preostale utakmice kako bi bili prvi.

Najzaslužniji za triumf Beograđana bio je krilni centar i kapiten tima Novica Veličković, koji je postigao čak 28 poena i imao 5 asistencija.

U 21. kolu @ABA_League, #KKPartizan je pobedio @KKBuducnostVOLI 94:83

Bravo crno-beli!#ABALiga#PARBUDpic.twitter.com/zxEYi730Gz

Veličković je očigledno bio inspirisan pošto je pre utakmice primio priznanje pošto mu je meč protiv Budućnosti bio 401. u crno-belom dresu.

U Partizanu je 17 poena dodao plejmejker Kvami Von, 14 je imao Si, dok su po 13 dodali Aleksandar Aranitović i Đorđe Gagić.

U Budućnosti bolji od ostalih bili su plejmejker Nikola Ivanović sa 14 poena, 12 je dodao Kajl Gibson, a po 11 Džastin Dolman i Aleksa Ilić.

Partizan se nalazi na četvrtom mestu tabele, ali isključivo zbog toga što Mornar još nije odigrao svoj meč 21. kola, pa će Barani u svakom slučaju biti na četvrtom mestu tabele kada kolo bude završeno.

Partizan, osvajač Kupa Radivoja Koraća za 2018. godinu, ostao je bez ikakvih šansu da se plasira na finalnu turnir regionalne lige.

U narednom kolu beogradski crno-beli gostuju Cedeviti u Zagrebu, dok Budućnost u dvorani Morača čeka FMP iz Železnika.

U subotu uveče Olimpija je u Ljubljani bila bolja od FMP rezultatom 86:81.

Pogledajte REZULTATE i TABELU ABA lige.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Valverde na mukama, bez kapitena na Čelsi?

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 11:26

Za devet dana na programu je utakmica Barselone i Čelsija, a veliko je pitanje da li će jedan od najpouzdanijih fudbalera Barse igrati taj meč...Barselona je juče savladala Atletiko Madrid, znatno se približila tituli šampiona, ali nije baš sve tako sjajno po ekipu Ernesta Valverdea...Juče se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.