Valverde na mukama, bez kapitena na Čelsi?

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverde na mukama, bez kapitena na Čelsi?

Za devet dana na programu je utakmica Barselone i Čelsija, a veliko je pitanje da li će jedan od najpouzdanijih fudbalera Barse igrati taj meč.

Barselona je juče savladala Atletiko Madrid, znatno se približila tituli šampiona, ali nije baš sve tako sjajno po ekipu Ernesta Valverdea.

Juče se povredio Andres Iniesta, igrao se 22. minut kada se prvi put španski fudbaler uhvatio za zadnju ložu, došlo je do istegnuća, a Iniesta je odigrao još nekoliko minuta i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << morao je biti zamenjen.

Andre Gomeš je ušao umesto njega, klub je nakon toga potvrdio da se radi o povredi i sada se postavlja pitanje da li će Iniesta biti u stanju da igra protiv ekipe Čelsija naredne nedelje u okviru Lige šampiona.

Iniesta je čovek koji bi dosta značio ekipi Ernesta Valverdea u tom meču, a ima i inspiraciju igranja protiv Čelsija, setite se samo onog pobedonosnog gola na Stamford bridžu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.