Bivši plejmejker Lejkersa zamena za Vestermana?

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši plejmejker Lejkersa zamena za Vestermana?

Partizan traži plejmejkera, a tržište nudi manje ili više skupe, manje ili više kvalitetne Amerikance.
(FOTO: lakerholicz.com)
U haosu ponuda, jedno ime se iskristalisalo kao trenutno najozbiljnija opcija. Darijus Moris (22, 193) je momak o kojem se, kako sada stvari stoje, u crno–beloj porodici najozbiljnije razmišlja.
Ne znači da se mladi plejmejker sa dvogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << NBA iskustvom već pakuje za put ka Beogradu, ali…
Moris je bivši student prestižnog univerziteta Mičigen, odakle je 2011. godine izašao na NBA draft. Izabrali su ga Lejkersi iz rodnog Losa Anđelesa kao 41. pika.
Posle prve skromne i druge znatno bolje sezone, Moris je potpisao za Filadelfiju, ali su ga Siksersi pre šest dana otpustili.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.