Bivši košarkaš Partizana i Bostona na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši košarkaš Partizana i Bostona na novom zadatku!

Reprezentativac Turske ima novi klub.

Turski reprezentativac Semih Erden napustio je redove Istanbula na kraju prošle sezone i potpisao ugovor Karšijakom.

Erden je sezonu 2004-05 proveo u Partizanu, a tokom svoje karijere je promenio veliki broj klubova, čak je jedno vreme igrao i u NBA ligi u dresu Bostona i Klivlenda.

On je postigao dogovor sa nekadašnjim turskim šampionom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipom Karšijake, koju sa klupe predvodi turski selektor Ufuk Saridža, a ugovor je potpisan na dve godine.

Erden je prošle sezone u dresu Istanbula beležio oko 13 poena i 7 skokova, a sa nacionalnim timom Turske igraće na Mundobasketu u Kini.

✍️ | HOŞ GELDİN SEMİH ERDEN! (@semiherden_9)

🔗 https://t.co/P5I2ClwBti pic.twitter.com/pT3FkbM2VO

— Pınar Karşıyaka (@KSKBasket) 20. август 2019.
Pogledaj vesti o: Turska,   NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRONAŠAO KLUB: Pre početka MUNDOBASKETA bivši igrač Partizana POTPISAO ugovor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019

Mirno može da igra u Kini...Semih Erden je potpisao je ugovor sa nekadašnjim šampionom Turske Karšijakom.Turski reprezentativac je napustio je redove Istanbula na kraju prošle sezone i sada je našao novi klub...Erden je dobrom poznat srpskim ljubiteljima košarke, jer je godinu dana proveo u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.