Bivši igrači Partizana: Gazi jako!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrači Partizana: Gazi jako!

Davis Bertans poručio bivšim klupskim drugovima da "izgaze" večeras u polufinalu protiv Crvene zvezde. Danilo Anđušić napisao na Twitteru da veruje u Partizan.

Foto: Twitter/Davis Bertans

Pred večerašnje polufinala Kupa Radivoja Koraća u kojem će snage odmeriti Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Crvena zvezda Telekom, bivši igrači crno-belih putem Twittera podržali "parni valjak.

Davis Bertans

Ajmo Crno-beli da ih izgazite veceras u polufinalu!! @1Bobo2@NMilutinov#grobari#KupRadivojaKoraca

— Davis Bertans (@DBertans_42) February 21, 2015

Danilo Anđušić

Mozda je Zvezda favorit, ali verujem u @PartizanBC jer zna kako se igraju ovakve utakmice! Samo jako! ⚫️⚪️ #KupRadivojaKoraca#grobari

— Danilo Andjusic (@Djusa33) February 21, 2015
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizanu stigla poruka podrške iz NBA lige! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2015, 00:47

Poraz Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća od Zvezde nije obeshrabrio Žoa Lovernja, koji zbog obaveza u Denveru nije stigao da odgleda ceo meč, ali je odmah posle poraza crno-belih na Tviteru poručio da je ''Partizan najbolji''!

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.