KRK: Finale pre finala u Čairu ili?

Izvor: B92, 21.Feb.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK: Finale pre finala u Čairu ili?

U subotu uveče u Nišu se igraju polufinalni mečevi završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

U prvoj utakmici od 18.30h sastaju se Vršac i Mega Leks, dok je od 21h na programu ’večiti derbi’ između Crvene zvezde i Partizana.

Vršac je napravio do sada najveće iznenađenje turnira pobedivši u četvrtfinalu ekipu Metalca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a isto će pokušati da uradi protiv Mega Leksa koji je prethodno u dramatičnoj završnici izbacio FMP iz Železnika.

U drugom polufinalu su očekivane ekipe. Partizan ima blagu prednost u odnosu na Crvenu zvezdu pošto je imao dan odmora nakon lake pobede nad Vojvodinom u četvrtak. Ipak, ni Zvezda se nije mnogo zamarala, u petak je lako savladala domaćina Konstantin i u naredna dva dana će pokušati da trofej Kupa Radivoja Koraća osvoji treći put u nizu.

Veliko finale na programu je u nedelju od 17 časova.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Radivoja Koraća (polufinale): Mega protiv Vršca kao uvertira za "večiti derbi"

Izvor: Sportal.rs, 21.Feb.2015

Košarkaši Mega Leksa i Vršca otvoriće polufinalni program Kupa Radivoja Koraća koji se ove godine odigrava u Nišu, a zatim ćemo u novom "večitom derbiju" dobiti drugog finalistu u borbi za "Žućkovu levicu". Utakmica između Mega Leksa i Vršca koji je iznenadio Metalac počeće u 18.30, dok...

Nastavak na Sportal.rs...

Muta Nikolić: Dobro je što Partizan i Zvezda igraju pre finala, navijam da sve protekne u miru

Izvor: MozzartSport.com, 21.Feb.2015

„Nema favorita u derbiju, neka pobedi inspirisaniji klub“, rekao je košarkaški stručnjak..Trener sa bogatim košarkaškim iskustvom Miroslav Muta Nikolić veruje da Vršac može da iznenadi Mega Leks u polufinalu Kupa Radivoja Koraća koji se održava u Nišu...„Mega jeste favorit, ali kup je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.