Bivši igrač Partizana dobio drugu šansu

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 12:50

Bivši igrač Partizana dobio drugu šansu

Kolumbijski košarkaš Brajan Angola mogao bi uskoro da pojača Makabi.

Makabi Tel Aviv je nedavno objavio da je postigao dogovor sa kolumbijskim bekom Brajanom Angolom.

Nekadašnji košarkaš Partizana nije prošao lekarske preglede pre nekoliko dana i ceo posao je zaustavljen, ali se čini da priča nije gotova.

Kako prenose izraelski i grčki mediji, Brajan Angola će dobiti drugu šansu da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prođe lekarski pregled i postane novi član "Ponosa Izraela".

Makabi je angažovao doktore specijaliste kako bi se pregled obavio na najvišem mogućem nivou jer je Angola velika želja trenera Odeda Kataša.

Uskoro ćemo i saznati da li Brajan Angola postaje novi član Makabija ili će se možda vratiti u Galatasaraj, a možda i potraži sreću u nekom drugom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.