Bivši asovi Partizana gledali Zvezdu u Moskvi!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši asovi Partizana gledali Zvezdu u Moskvi!

Dolazak košarkaša Crvene zvezde Telekom u moskvu, privukao je pažnju i dvojice bivših igrača Partizana.

U pitanju su nekadašnji fudbaleri crno-belih i aktuelni reprezentativci naše zemlje Petar Škuletić i Zoran ''Bambi'' Tošić.

Kako je preneo ''Blic'', njih dvojica su sa svojim lepšim polovinama iz prvih redova odgledali večerašnji prvi četvrtfinalni meč Evrolige između CSKA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Zvezde, koji je moskovski tim rešio u svoju korist sa 84-74.

Kao što već znate, i Tošić i Škuletić trenutno igraju u Moskvi. Popularni ''Bambi'' je član fudbalske sekcije ''Armejaca'', dok bivši napadač Partizana sada predvodi napad moskovske Lokomotive.

Njihova podrška večeras nije pomogla Zvezdinim košarkašima, a nova prilika za ''brejk'' je već u četvrtak, kada se igra druga utakmica četvrtfinalne serije, takođe u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.