Bez popusta za Partizan, Solskjer izvodi jak i iskusan tim, zna se šta je najveća šansa crno-belih!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez popusta za Partizan, Solskjer izvodi jak i iskusan tim, zna se šta je najveća šansa crno-belih!

Nema mesta za klince, Junajted će odmarati neke startere, ali ne sve, plus, Norvežanin će izvesti iskusne igrače u želji da dobije u Beogradu. Šta Partizan može da iskoristi?

Junajted stiže u Beograd, želja je da osvoji bodove i napravi korak ka evropskom proleću. Više od Partizana trenutno se navijači bave činjenicom da je klub propustio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << angažuje Dibalu koji je sinoć sam pobedio moskovsku Lokomotivu u LŠ. Takođe, izgleda da je posao gotovo oko njegovog saigrača Mandžukića, Hrvat je pristao da smanji primanja kako bi stigao na "Old Traford".

Što se tiče dolaska u Beograd, zanimljivo da će Solskjer poslati na teren jači tim od onoga što se pretpostavljalo. Nema Pogbe, odmaraće De Heu, Rašforda, Lindelefa, ali će pet ili šest standardnih igrača biti u ekipi.

Na golu će biti Romero, on obično brani u ovakvim utakmicama i mada je De Hea bio među stativama protiv Alkmara, sada će Argentinac na gol.

Aron Van Bisaka će igrati desno, oporavio se, spreman je da ponovo bude u timu, protiv Liverpula je imao drugačiju poziciju, u Beogradu ćemo ga videti na njegovom pravom mestu, desnog beka.

Najveća promena će biti u srcu odbrane, standardni štoperski par Lindelef-Megvajer se seli na klupu, šansu će dobiti Roho i Fil Džons. Mediji pišu da je ovo najveća šansa Partizana jer su neuigrani i praktično poslednje opcije, pošto su i Baji i Tuanzebe povređeni.

Levo će Ešli Jang, Solskjer se nadao da bi Šo mogao da se oporavi, ali neće rizikovati.

Pošto nema Matića, MekTominaj će opet na teren, mlad je i ima energije da igra dva meča za četiri dana, a šansu će dobiti i Fred i Pereir koji je bio odličan protiv Liverpula.

U tim se vraća Mata, Lingard je povređen, iskusni Španac će igrati desno, levo ćemo videti letošnje pojačanje Danijela Džejmsa koji je takođe standardan, a napad će predvoditi oporavljeni Marsijal. On je dobio malo vremena protiv Liverpula, vraća se iz povrede i Solskjer želi da Francuz pokaže da je spreman za barem sat vremena.

Dakle, neće biti lako Partizanu, klinci Junajteda ostaju na klupi, u timu će biti najmanje pet ili šest standardnih igrača, crno-bele čeka težak posao, ali su baš štoperi "Đavola" šansa za domaće...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.